|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Ніж Opinel №8 – це один із представників класичних ножів Опінель, дизайн яких практично не змінився за сотню років. Однак нові технології для виробництва дали відчутний результат, покращивши якість, надійність та довговічність виробу. Так, за зовнішньої подібності, нові та старі зразки – це, за фактом, різні моделі. Дизайн, що використовується в Опінель №8, створювався ще самим Жозефом Опінелем (засновником компанії), а його сім'я продовжила справу, рік за роком, покращуючи існуючі ножі, доводячи їх до досконалості та конструюючи нові.
Ніж Opinel №8 є яскравим прикладом поєднання класичного дизайну та нових технологій виробництва. Клинок ножа Opinel №8 виготовлений з нержавіючої сталі марки Sandvic 12С2 та пройшов спеціальну термічну обробку, яка забезпечує твердість матеріалу на рівні 57-58 HRC.
Ніж Опінель №8 представлений у трьох варіантах, які відрізняються лише матеріалом для виготовлення рукояті. У нашому магазині є наступні варіанти виконання ножа: з рукояткою з: дуба, горіха та оливи. У будь-якому випадку, вона має стандартну, трохи розширену на кінці форму і зручно лежить у долоні.
Ніж Opinel №6 комплектується стандартним замком компанії Опінель - ”virobloc”, який забезпечує безпечне використання та зберігання практично за будь-яких умов.
УВАГА! Для уникнення появи плям на поверхні клинка, рекомендуємо насухо протирати клинок після контакту з вологим середовищем. Тим не менш, поява плям є хімічною реакцією сталі та не є браком чи гарантійним випадком.
| Довжина загальна, мм: | 190 |
| Тип замка: | Virobloc |
| Довжина клинка, мм: | 85 |
| Піхви: | Шкіряний чохол |
| Упаковка: | Коробка |
| Товщина клинка, мм: | 1,5 |
| Твердість сталі, HRC: | 57-58 |
| Країна виробник: | Франція |
| Тип різальної кромки: | Звичайна кромка |
| Країна походження: | Франція |
| Кишенькова кліпса: | Відсутня |
| Обробка клинка/Покриття: | Satin |
| Маса, г: | 46 |
| Відкривання ножа: | Виїмка для нігтя |
| Марка сталі/Матеріал клинка: | Sandvik 12C27 |
| Матеріал накладки/рукояті: | Бук |

























